De beste Converse sneakers voor jou

Het is bijna onmogelijk dat je nog nooit hebt gehoord van Converse sneakers. Deze bekend schoen, en dan met name de All Star, is al jaren op de markt, maar schijnt het einde van zijn populariteit nog steeds niet te zijn tegengekomen. Wist je bijvoorbeeld dat Converse in 1908 al begonnen is met het maken van rubberen schoenen. In dit tijd stonden ze met name bekend om de overschoenen die zij in productie hadden. Dit veranderde in 1920 toen zij de basketbalsneaker op de markt brachten: de welbekende All Star. Door de grote namen in basketbal, zoals Chuck Taylor van de NBA, werden deze schoenen al snel ook opgepakt op het modeterrein. De Converse sneakers werden dus oorspronkelijk ontworpen om de extra mooie jumpshots te maken en zo een betere basketbalspeler te worden. Dit is echter allang vergeten en Converse sneakers zijn tegenwoordig een van de meest gedragen sneakers in ons land, maar ook zeker in het buitenland. Er zijn verschillende soorten Converse sneakers die je kunt kopen en natuurlijk doe je dat bij Spartoo. Met hun slogan “fashion van top tot teen” weet je zeker dat je goed gekleed de straat op kunt. Voor welk model Converse sneakers ga jij?

  • Chuck Taylor All Star Core Ox
  • Chuck Taylor All Star Core Hi
  • Dainty Leather Ox
  • All Star Monochrome Cuir Ox

Dit zijn slechts een aantal van de vele modellen Converse sneakers die jij kunt kopen op de website van Spartoo. Niet alleen kun je hier rekenen op een ruim assortiment met veel keuze, ook de prijzen zijn zeer gunstig voor alle fashion producten de ze verkopen. Neem dus snel een kijkje hier om inspiratie op te doen voor jouw volgende outfit. Op het gebied van mode ga je hier alles vinden waar je naar op zoek bent. Grijp dus je kans om goed gestyled van top tot teen de straat op te gaan!

Verschillende kleuren, maten en vormen voor de Converse sneakers

Je hebt hier boven al iets kunnen lezen over de geschiedenis van de Converse sneakers. Toen de schoen werd ontworpen en daarna geïntroduceerd werd op het basketbalveld duurde het niet lang voordat de schoen ook door niet basketbalspelers gedragen werd. De Converse sneakers worden nu tijdens de meest uiteenlopende situaties gebruikt. Of je nu een wandeling wilt maken, naar je werk gaat, op weg bent om te relaxen met vrienden of met andere dagelijkse bezigheden bezig bent, de Converse sneakers zijn overal geschikt voor. Het zal ons niet verbazen als jij al een paar in de kast hebt staan. Is dat niet het geval? Dan is het tijd om hier snel verandering in te brengen! Door het draagcomfort van de Converse sneakers heb je vaak niet eens door dat je ze aan hebt. De schoenen bestaan uit rubberen zool die goede ondersteuning biedt en een schacht en voering van textiel. Het is daarom de ideale schoen voor zowel winters als zomers weer. Als dat je niet overhaalt om de Converse sneakers aan te schaffen bij Spartoo, dan moet je eens kijken naar de ruime keuze die je hebt op het gebied van kleuren. De meeste Converse sneakers komen in twee vormen: met een hoge of lage schacht. Op het gebied van kleuren is de keuze bijna eindeloos. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sneakers met motieven. Ieder jaar worden er ook speciale Converse sneakers ontworpen. Komt er een nieuwe Star Wars film aan? Je kunt er op rekenen dat er een speciale Star Wars schoen ontwikkeld wordt! Maar ook voor evenementen zoals de Olympische spelen of bijvoorbeeld Disney zijn er al verschillende soorten sneakers ontworpen. Het is dus onmogelijk dat om geen Converse sneakers te vinden die goed bij jou passen.

Het inlopen en onderhouden van de Converse sneakers

Ga jij Converse sneakers aanschaffen of heb je dat net gedaan? Dan wil je natuurlijk weten hoe je de schoenen het beste kunt inlopen en kunt onderhouden. Net als met alle nieuwe schoenen is het belangrijk dat je deze sneakers goed inloopt. Ga dus niet de eerste keer dat je ze aanhebt er uren mee rondlopen. Bouw dit langzaam op. Ook wanneer je hiervoor al een paar Converse hebt gehad is dit belangrijk. Deze sneakers worden namelijk zo ontwikkeld dat ze naar jouw voet gaan staan. Het duurt echter even voordat dit goed gebeurt is en dus is het verstandig om de schoenen een aantal dagen voorzichtig in te lopen. Heb je dat eenmaal gedaan dan kun je de schoenen dag en nacht aan zonder ooit ergens last van te hebben! Jij bent natuurlijk superblij met je Converse schoenen en dus wil je er zo lang mogelijk van genieten. Met het juiste onderhoud ga je dit zeker voor elkaar krijgen. Bij de schoenenwinkel kun je speciale sprays kopen die jouw schoenen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit betekent niet dat je schoenen niet vies kunnen worden, maar ze zullen een stuk minder snel beschadigen. Bij Spartoo kunnen ze je uiteraard vertellen wat het beste is voor de schoen die jij daar koopt. Als jij het onderhoud van jouw schoenen goed doet kun je echt jarenlang genieten van je aankoop. Vergeet daarbij ook niet dat het voor iedere schoen goed is om af en toe eens te luchten. Draag je schoenen, als het kan, dus niet iedere dag, maar wissel dit af met andere paren die je hebt.