De klantenservice van de ING

Ben jij klant bij de ING of ben je erover na aan het denken om dit te worden? Dan zul je er veel aan hebben om te weten hoe je op de best mogelijke manier de klantenservice van de ING kunt bereiken. Waar veel mensen tegen aanlopen als ze een klantenservice van een bepaald bedrijf bellen is dat ze een heel keuzemenu moeten doorgaan. Vaak kost dit behoorlijk wat tijd en dan ben je nog niet eens begonnen met wachten op een medewerker die jou te woord zal staan. Voor dit probleem hebben ze bij De Klantenservice.nl de oplossing voor je. Wanneer je hier zoekt naar de klantenservice van de ING, dan krijg je niet alleen het juiste telefoonnummer te zien wat je kunt bellen, maar ook het gehele keuzemenu wat je te horen zult krijgen. Door meteen jouw keuze in te typen kun je dus als het ware het keuzemenu overslaan. En dat bespaart je behoorlijk wat tijd! Bij de klantenservice van de ING vind je over het algemeen twee soorten klanten:

  • Particulier
  • Zakelijk

Bij deze bankinstelling bieden ze verschillende producten aan. Je kunt hier een betaal- of spaarrekening openen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het beleggen van geld of het krijgen van een hypotheek. Via de klantenservice van de ING kan een van de medewerkers je meer vertellen over al deze opties die je hier hebt. Als jij bijvoorbeeld ergens een persoonlijk advies over wilt ontvangen, dan staan ze hier voor je klaar.

Contact opnemen met de klantenservice van de ING

We hebben je hierboven al uitgelegd hoeveel makkelijker het wordt om contact op te nemen met de klantenservice van de ING wanneer je eerst naar de website van De Klantenservice.nl gaat. Als je de website om wat voor reden dan ook niet kunt bezoeken of bereiken, dan is het ook mogelijk om een email te sturen of om telefonisch contact op te nemen. Voor slechts een kleine bijdrage per minuut is het dan ook een optie om direct doorverbonden te worden met de klantenservice van de ING. Bij De Klantenservice.nl begrijpen ze als geen ander hoe vervelend het is om lang te moeten wachten wanneer je de klantenservice van de ING bijvoorbeeld probeert te bereiken. Gelukkig behoort dat nu toe het verleden. Op de website van De Klantenservice.nl vind je natuurlijk niet alleen de gegevens van de klantenservice van de ING, maar ook van een hoop andere Nederlandse bedrijven.

De producten van de ING

Het openen van een betaal- of spaarrekening zal voor de meeste mensen niet zo heel erg veel voeten in de aarde hebben. Je let er misschien op of er veel bijkomende kosten zijn die je aan de rekening(en) kwijt bent en of er eventueel fijne extra’s zijn waar je gebruik van kunt maken. Een hoge rente bij je spaarrekening is natuurlijk niet verkeerd! Er zijn echter ook producten bij de ING die wel veel meer van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek of wanneer je gaat beginnen met beleggen. In zulk soort gevallen is het maar wat prettig om te kunnen overleggen met een van de medewerkers van de klantenservice van de ING. Is dit ook waar jij naar op zoek bent? Kom dan vandaag nog naar de website van De Klantenservice en vind hier de informatie die jij goed kunt gebruiken. Jouw contact met de klantenservice van de ING zal dan een stuk sneller verlopen. En dat is voor jou natuurlijk wel heel erg prettig.