Een leuke kookcursus in het Gooi

Eten brengt mensen samen, maar wat als je nog geen ei kan bakken? Ben je jaloers op die vriendin die binnen een paar uur een volledig feestmaal op tafel gooit alsof het niets is? En zeurt jouw familie dat die aardappelen met groenten hen nu echt de neus uit komt? Dan is het wellicht hoog tijd dat jij een kookcursus in het Gooi gaat volgen! Kijk eens op: kookworkshops-gooi. Hier kan je leren hoe je bijvoorbeeld een ei moet bakken, maar vooral hoe je meerdere spannende recepten kan bereiden en jouw gasten bij het volgende diner helemaal omver kan blazen met jouw kookkunsten. Twijfel niet langer en volg een kookcursus in het Gooi bij Koken bij de Molen. Zij zijn de specialist in kookcursussen in het Gooi en de omgeving van Laren. Koken bij de Molen is dé plek voor alles rondom kwalitatief hoogwaardig eten en koken. Het is dé plek waar amateur koks en professionele koks elkaar ontmoeten. Koken bij de Molen staat bekent om de beste kookcursus in het Gooi. Tijdens deze kookcursus in het Gooi leer jij in een avond geweldige recepten te bereiden. Deze recepten worden aangevuld met heerlijk geselecteerde wijnen en van dit alles mag je aan het einde van de avond genieten. Tijden de kookcursus in het Gooi is er voldoende aandacht voor iedere individuele cursist en krijg je de juiste tips om voorgoed de aardappelen met groenten thuis van het menu te schrappen. Wil je niet de enige zijn die thuis in de keuken staat te zwoegen? Je kan een kookcursus in het Gooi samen met jouw familie doen als een leuk familie-uitje. Kan jouw man ook eindelijk eens zijn kookkunsten verder ontwikkelen. Ook als een bedrijfsuitje is een kookcursus in het Gooi de perfecte gelegenheid om elkaar op een informele manier beter te leren kennen. Koken bij de Molen is uitgerust met een professionele keuken, waardoor het koken sowieso al een plezier is. Daarnaast word je ondersteund door de beste koks die jou de beste tips geven.

Kookcursus in het Gooi; een leuke leerzame ervaring

Anne-Marie (42) volgde met een groep vriendinnen een kookcursus in het Gooi. “Twee keer in het jaar laten we onze mannen op de kinderen passen en gaan wij als vriendinnen met elkaar op stap. Meestal gaan we naar een leuke stad om te shoppen, maar deze keer hadden we behoefte aan iets anders. Met onze drukke levens hebben we onze passie voor het koken een beetje verloren, dus een goede kookcursus leek ons een leuk idee. Koken bij de Molen staat bij ons in Laren hoog aangeschreven, dus we wilden daar graag wat meer kookervaring opdoen. De cursus was enorm goed, erg smakelijke recepten en ieder van ons kreeg genoeg persoonlijke aandacht. We hebben een paar heerlijke hapjes gemaakt en een aantal wat grotere gerechten. Ieder van ons heeft het erg naar ons zin gehad en de heerlijke wijn die bij elk gerecht geserveerd werd, heeft daar absoluut aan bijgedragen. Aan het eind van de avond hebben we allemaal de recepten mee naar huis mogen nemen en we hebben meteen een datum geprikt om de nieuw opgedane kennis in de praktijk uit te voeren voor onze mannen. Kortom, echt een geweldig leuke en goede cursus!”

Wat je moet weten over de kookcursus

Als jij ook graag deze kookcursus in het Gooi wilt volgen, dan kan jij je makkelijk aanmelden hiervoor per telefoon, mail of door het contactformulier op de website in te vullen. De kosten voor deze kookcursus zijn 72,50 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • de recepten
  • een afwashulp
  • inclusief BTW