Gift shop: het perfecte cadeau

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau? Dan bent u in de online gift shop van Jan Steen aan het juiste adres! Hier vindt u de leukste magneten, vingerhoedjes en sieraden, waar u iedereen een plezier mee doet. Waarom koopt u een cadeautje in deze gift shop?

  • Laat zien dat u aan iemand denkt
  • Verras uw partner
  • Begin een jaarlijkse traditie

Niet iedereen woont even dichtbij. Tegenwoordig woont zelfs familie lang niet altijd in dezelfde plaats. We hebben ons massaal verspreid over het land, of zelfs over het continent. Heeft u een familielid al een tijdje niet meer gezien, maar wilt u wel het contact bewaren? Met een cadeautje uit de gift shop laat u zien dat u aan hem of haar denkt. U kunt kiezen voor een vingerhoedje met de opdruk van een leuk schilderij, of bijvoorbeeld met de Nederlandse vlag. Zo hebben zij ook in het buitenland toch nog een voorwerp van thuis! Een tweede mogelijkheid is het verrassen van uw partner. We hebben het allemaal druk met werk en soms verliezen we elkaar uit het oog. Het kan nooit kwaad om uw partner te laten zien dat u nog steeds moeite doet. Een klein cadeautje uit de gift shop is in dat geval precies goed. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod van bovenstaande webwinkel? Surft u dan snel naar de site van jansteen. Op de site vindt u niet alleen afbeeldingen van de producten, maar ziet u ook hoe de cadeautjes gemaakt worden. Omdat de artikelen speciaal voor u worden gedrukt, kunt u alleen een bestelling plaatsen vanaf 25 exemplaren. Ook geldt een minimum bestelbedrag van 50 euro. Wilt u meer informatie over de fabricage, of heeft u vragen over een specifiek cadeau? Neemt u dan gerust contact op. De klantenservice staat u graag te woord.

Gift shop: een jaarlijkse traditie

In de wereld van vandaag lijkt het soms of we onze band met het verleden verliezen. Het kan juist nu leuk zijn om een nieuwe traditie te beginnen, met behulp van de gift shop. Zoals u misschien al heeft gezien, worden er tientallen verschillende soorten vingerhoedjes, magneten en sieraden verkocht. Elk van deze producten heeft een eigen opdruk. U kunt beginnen met één vingerhoedje, met bijvoorbeeld de vlag van een land, en die serie vervolgens uitbreiden. U kunt ieder jaar een nieuw exemplaar cadeau doen, om zo de verzameling te laten groeien. Zo begint u een jaarlijkse traditie waar iedereen plezier van heeft. De producten in de gift shop zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. U mag er dus van uitgaan dat de verzameling in de loop der jaren steeds groter wordt. Heeft u kinderen of kleinkinderen, dan is dit een leuke manier om het contact te bewaren. Kortom: bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Surf dan snel naar bovenstaande gift shop en bekijk het aanbod. U heeft tientallen vingerhoedjes, maar ook uit meer dan 90 kettinghangers. Zo vindt u altijd de opdruk die u zoekt.

Bestellen zonder klantaccount

Bij veel webwinkels moet u een account aanmaken voor u kunt bestellen. Dat kan heel vervelend zijn: u moet uw naam en adresgegevens achterlaten, terwijl u dat eigenlijk helemaal niet wilt. Bij bovenstaande gift shop kunt u bestellen zonder een account aan te maken. Ideaal als u gewoon één bestelling wilt doen. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen, u heeft daarin alle vrijheid. Bent u op zoek naar een bepaalde opdruk, maakt u dan gebruik van de zoekfunctie. U ziet dan snel of het door u gewenste product beschikbaar is.