Liever actieve vakanties dan passieve vakanties?

Er zijn veel mensen die graag een last-minute boeken naar een warm land. Ze vliegen er naartoe, checken in bij hun hotel en gaan 3 weken lang aan het zwembad liggen. Misschien zetten ze zo nu en dan een stap uit het hotel om het dorpje te bekijken of om aan het strand te liggen. Daar is helemaal niets op tegen, als u weken hard hebt gewerkt dan zoekt u misschien die rust juist op. Maar er zijn ook velen die hier totaal niet van houden en juist op zoek zijn naar actieve vakanties. Tijdens actieve vakanties kunt u uw favoriete sporten beoefenen en nog veel meer. Kijkt u eens op onze website als u op zoek bent naar actieve vakanties die door een kleinschalige reisorganisatie worden georganiseerd. Wij van royvanlangen.nl kunnen voor u ideale actieve vakanties in Oostenrijk en Italië samenstellen, dus kom maar op met uw wensen! Zo bieden we in Oostenrijk een leuke nog onontdekte plek voor de wintersport. Bent u er dol op om over de piste te snowboarden, te sleeën of te skiën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u liever hiken en lange wandelingen maken door het prachtige Italië? Ook dan kunt u bij ons terecht want we maken deze tochten voor u geheel op maat.

Boek uw actieve vakanties vanaf nu bij ons

Tijdens deze actieve vakanties komt uw lichaam misschien niet tot rust. Het is daarom belangrijk dat u een adequate conditie hebt. Hebt u die niet, dan zijn actieve vakanties vrij zwaar. Maar als u die wel hebt dan is het geen probleem. Het voelt misschien als een goede conditietraining en uw geest komt tot rust als u geniet van deze actieve vakanties. En dat is misschien nog wel belangrijker dan uw lichaam. U kunt op eigen tempo uw hike door Valpelline in Italië maken of een piste in Bregenzerwald in Oostenrijk uitkiezen die bij uw niveau past. Onderweg geniet u van het afwisselende landschap en het mooie weer. Wist u dat u naast deze vakanties van Roy van Langen nog veel meer geweldige uitdagingen kunt boeken?

  • Misschien bent u op zoek naar een ideaal personeelsuitje. U wilt dat uw collega’s het leuk hebben, dat ze leren samenwerken en aan het einde van de dag moe maar voldoen zijn. Ga dan met zijn allen een bootcamp doen. Wij organiseren deze trainingen in Apeldoorn. U kunt het niveau aanpassen aan het gemiddelde van uw personeel. Misschien ook leuk als uitje met de sportschool?
  • Wilt u liever individueel aan de slag om uw conditie op peil te krijgen, om een fit lichaam te creëren of omdat er een paar pondjes af moeten? Huur dan een personal coach in bij Roy van Langen.

Wellicht dat u dankzij de training en coaching ook onze actieve vakanties aankunt.

U gaat avonturen meemaken waar nog jaren over gepraat zal worden

Op onze website vindt u in een oogopslag wat de tarieven van de bootcamp zijn en wat onze actieve vakanties kosten. U bent zeker geen dief van uw portemonnee dus schroom niet langer maar neem eens contact met ons op. Dan kunt u snel uw actieve vakanties boeken en kan de voorpret pas echt beginnen. Als u in de sneeuw wilt wandelen of door Italië wilt hiken dan zijn goede schoenen absoluut aanbevolen. Lichte bergschoenen voorkomen blaren en verzwikkingen en daarnaast ondersteunen ze uw hielen en enkels, de hele dag door.  Tijdens uw vakantie door Italië trekt u van de ene onbemande hut naar de andere. Gelukkig wordt u vergezeld door een gids die het gebied op zijn duimpje kent.