Opzoek naar prachtige geboortekaartjes? Bekijk het originele aanbod van Tsjip geboortekaartjes!

Tijdens deze hele bijzonder periode is het moment daar om opzoek te gaan naar een prachtig geboortekaartje. Naast alle leuke babyspullen, mogen ook de geboortekaartjes niet ontbreken! Tsjip is al ruim negen jaar een begrip op het gebied van schitterende geboortekaartjes in Nederland. Ontwerpen gebeurt met veel liefde, oog voor details en mooie dingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze website. Wekelijks worden er nieuwe ontwerpen toegevoegd, zodat je een passend geboortekaartje kunnen uitkiezen. Heb je het geboortekaartje dat in je hoofd zit of helemaal bij de kinderkamer/-spullen past niet gevonden? Of wil je graag een ontwerp net iets anders zien? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag!

Originele geboortekaartjes bestellen

Een prachtige baby (of wellicht baby’s!) opkomst en opzoek naar schattige en unieke geboortekaartjes? Bekijk dan de gevarieerde collectie van Tsjip eenvoudig online. Ons brede assortiment biedt allerlei stijlen, kleuren en mogelijkheden wat betreft een gepersonaliseerde geboortekaart van jouw kleine wonder. Met een bijpassende geboortekaart wordt jouw baby feestelijk aangekondigd in de familie en kenniskring. Iedereen staat al te popelen om de baby te zien! Pas de informatie aan naar wens en zorg dat iedereen weet wanneer ze welkom zijn voor bezoek. Weet je nog niet of je een meisje of jongetje krijgt? Kies dan twee kaarten uit en voeg ze toe aan jouw profiel. Vervolgens kun je beide kaarten naar wens aanpassen. Denk aan verschillende soorten lettertypes, kleuren en het toevoegen van extra gegevens. Ga jij liever met icoontjes en beelden aan de slag? Bekijk daarvoor onze uitgebreide beeldbank. Het is zelfs mogelijk om Tsjip geboortekaartjes uit te kiezen, waarbij de lay-out geheel aanpasbaar is. Laat het creatieve brein daarom maar vast los voor allerlei geweldige ideeën! Ben je klaar met het ontwerpen? Bestel dan gratis 2 proefkaartjes met kortingscode PRF02. Hierdoor kun je voor de definitieve bestelling het drukwerk en de papiersoort beoordelen. Bij geboorte hoef je enkel nog de laatste gegevens in te vullen en klaar is het ontwerp voor de drukkerij!

Hippe geboortekaartjes volgens de laatste trends

Verzekerd zijn van een prachtige collectie geboortekaartjes? Bestel dan bij Tsjip! Geheel volgens de laatste trends zijn er veel verschillende stijlen te onderscheiden, zodat ons aanbod voor jou up-to-date blijft. Of je nu voor een klassieke geboortekaart wilt gaan, vintage of strak en stijlvol. Het is allemaal mogelijk. Vind je een bepaald ontwerp mooi, maar zou je graag aanpassingen willen laten aanbrengen? Of heb je een eigen ontwerp in gedachten? Neem dan contact op met onze ontwerpers, zodat wij jouw ideeën kunnen omzetten in mogelijkheden. Hierdoor heb je een uniek eigen kaartje voor jouw wonder! Wellicht vind je het een mooi idee om het bijbehorende seizoen te betrekken in het kaartje of bepaalde kleuren? Ook zijn er veel zoete kaartjes met schattige dieren te verkrijgen. Speciaal voor tweelingen hebben wij ten slotte prachtige designs beschikbaar.

Voordelen geboortekaartje bestellen bij Tsjip:

  • Schitterend aanbod
  • Verschillende thema’s en stijlen
  • Geheel naar wens aanpassen
  • Altijd actueel
  • Wekelijks nieuwe ontwerpen
  • Allerlei kleuren, printjes en andere mogelijkheden
  • Haarscherpe kwaliteit
  • Voor 12 uur besteld op werkdagen is de volgende dag thuis
  • Personaliseren in overleg met ontwerpers mogelijk
  • Zeer goed beoordeeld

Nog opzoek naar het perfecte geboortekaartje voor jouw kleine wonder? Bezoek dan onze website: tsjipgeboortekaartjes.nl en ontdek ons gevarieerde en originele aanbod. Voor vragen en het aanpassen van ontwerpen, staan wij altijd voor je klaar. Geniet van deze prachtige periode!