Hier kunt u onvergetelijke duikreizen boeken

Mijn vriend en ik vinden het heel erg leuk om nieuwe sporten te leren en wij doen dit het liefst in landen waar het weer mooi is. Vandaar dat wij het afgelopen jaar op vakantie zijn gegaan naar Egypte. Wij hadden al heel veel over dit land gehoord en wij waren zo enthousiast geworden over alles wat wij in dit land konden doen, dat wij graag een reis naar dit land wilden maken. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij goede duikreizen konden boeken. Wij wilden namelijk zeker zijn dat alles goed geregeld was want het was ook onze vakantie en dan heb je geen zin in veel gedoe. Vandaar dat wij eens even zijn gaan kijken waar je het beste duikreizen kunt gaan boeken. Wij kwamen toen terecht op de site van Vakantieduiker. Deze site biedt alles aan waar je als liefhebber van duikreizen in Egypte naar op zoek bent. Het is namelijk zo dat deze site allerlei locaties in haar bestand heeft opgenomen en dat betekent dus dat je een heel pakket aan mogelijkheden krijgt aangeboden. Het is maar net wat je het liefst wilt zien. Ben je een groot fan van mooie koralen, dan kun je deze gaan bekijken in de Sinaï. Hier ligt Dahab en dit is een zeer populaire locatie voor mensen die echt van duiken houden. Geen wonder dus ook dat er heel veel duikreizen naar deze bestemming worden georganiseerd. Dat betekent echter niet dat het hier ook zwart ziet van de toeristen. Wanneer u daarom ook graag naar een mooie plaats wilt tijdens uw duikreizen door Egypte, dan raad ik u van harte aan om ook naar Dahab te gaan. Hier zijn namelijk prachtige locaties te vinden die ook nog eens dicht bij elkaar te vinden zijn.

Wij namen ook lessen tijdens onze duikreizen

Mijn vriend en ik hadden nog nooit eerder gedoken, dus dit betekende dat het wel belangrijk was dat wij lessen zouden gaan nemen. Dit was heel goed mogelijk in Egypte. Op de site van Vakantieduiker.nl kun je namelijk speciale duikreizen aanklikken voor mensen die nog nooit gedoken hebben. Wij hebben dit gedaan en zo kwamen we uiteindelijk uit bij een heel goede duikschool. Je krijgt hier een aantal dagen les en gedurende deze periode worden je alle beginselen van het duiken bijgebracht. Wij waren zeer tevreden over deze lessen. Ze werden namelijk gegeven door iemand die niet alleen heel professioneel was, maar die ook heel goed Engels kon spreken. Dat was voor ons heel prettig, want ons Arabisch is bijzonder slecht. Wij hebben in Egypte zelf, diverse duikreizen gemaakt en wij kunnen momenteel terugzien op een fantastische trip. Wij hebben heel veel geleerd en bovendien hebben wij ook heel veel gezien. Je kunt namelijk in Dahab prachtige koralen zien, maar als je daarna tijdens je duikreizen naar Alexandrië gaat, kun je daar weer naar scheepswrakken gaan duiken. Je kunt dus heel veel diversiteit zien tijdens de duikreizen die via Vakantieduiker.nl worden aangeboden. Ik ben dan ook zeer enthousiast over deze site.

Bekijk deze site ook een keer

Mocht u momenteel ook graag een keer naar Egypte willen afreizen om een onvergetelijke reis te maken, dan raad ik u aan om dit via Vakantieduiker.nl te doen. Hier krijgt u:

  • prachtige bestemmingen aangeboden
  • de mogelijkheid om duikcursussen te volgen
  • een vakantie die u nog heel lang zult herinneren

Wij zijn heel blij dat wij met deze site in zee zijn gegaan. Wij overwegen daarom momenteel ook om volgend jaar nog een keer een vakantie bij dit bedrijf te boeken. Wij willen graag meer gaan duiken.