Een vouwmes is onmisbaar tijdens een stevige wandelvakantie

Bij de Knifestore weten wij hoe belangrijk een mes is tijdens uw outdoor activiteiten. Binnen Europa kunt u doorgaans zonder opgave een vouwmes meenemen in uw koffer. Gaat u buiten Europa reizen? Dan is het handig om even op te zoeken of u zomaar een vouwmes mee kunt nemen. Meestal is het geen enkel probleem, zeker niet als u kunt aantonen dat u een aantal dagen gaat rondtrekken. Bent u dol op hiken, wandelen in de natuur of gaat u zelfs bergbeklimmen? Dan is een vouwmes één van de belangrijkste instrumenten die u bij u wilt hebben. Een vouwmes is, zoals de naam al zegt, een uitklapbaar mes. Dat verhoogt de veiligheid van het product en maakt het artikel tevens 50 procent kleiner. Het zit dus minder in de weg en u houdt meer ruimte over voor andere artikelen. Een vouwmes koopt u niet bij knifestore.nl omdat het er stoer uit ziet. Natuurlijk, het oog wil ook wat dus dat u tijdens het kiezen naast het budget rekening houdt met het design is niet meer dan logisch. Maar het is veel belangrijker dat u een lemmet kiest dat past bij het doeleinde waarvoor u het waarschijnlijk het meeste gaat gebruiken. Zoals het openen van blik, het snijden van hout, het snijden door touw of een totaal ander doeleinde. Een mes zoals een Zwitsers zakmes bestaat doorgaans uit vele onderdelen zoals een schaar, vijl, pincet en schroevendraaier en is daarom in diverse situaties te prefereren boeven het standaard vouwmes.

Op de camping en tijdens avontuurlijke reizen is een vouwmes essentieel

Wij kunnen u persoonlijk helpen bij het maken van een keuze qua vouwmes of ander type mes zoals het al genoemde zakmes, het reddingsmes of de karambit. Als wij het vouwmes aanbevelen dan zult u zien dat u de keuze hebt tussen diverse merken, elk met verschillende lijnen messen. Gaat het u om een extreem scherp mes? Of vindt u de lengte van belang? Moet het een multifunctioneel vouwmes zijn of een kleine variant die u makkelijk mee kunt nemen tijdens uw kampeertrip? Natuurlijk kunt u ook eenvoudig zoeken op uw minimum dan wel maximum te besteden bedrag. En als u er echt zeker van wilt zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Tijdens kantooruren staan wij namelijk telefonisch en per mail voor u klaar. Ondanks uw 14 dagen retourrecht zit niemand te wachten op een miskoop. Overigens kunt u ons ook aanspreken via WhatsApp, dat praat misschien net wat gemakkelijker. Blijft u liever op de hoogte van onze nieuwe producten waaronder een nieuw vouwmes? Wilt u weten wanneer we weer eens een flinke actie op touw zetten zodat u dankzij die scherpe kortingen goedkoop een mes kunt scoren? Volg ons dan via de sociale media en abonneer u op de nieuwsbrief. Wist u trouwens dat we naast al deze messen ook allerlei accessoires verkopen? Denk aan:

  • Sleutelhangers om uw messen aan te hangen,
  • Slijpstenen, u wilt uw messen immers wel scherp houden,
  • En zaklampen, nog een tool die onmisbaar is tijdens een vakantie in de buitenlucht.

Bestel vandaag nog online en ontvang uw mes binnen enkele werkdagen aan huis

Een bestelling is snel gemaakt. Klik op het product dat u wilt hebben, vul uw gegevens in en betaal direct met een digitale betaaloptie zoals iDEAL of uw credit card. We sturen het product vervolgens zo spoedig mogelijk naar u op. Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt dan hebt u het morgen al in huis.