Een rondreis door Peru

Een rondreis door PeruNet als de meeste Nederlanders ben ik dol op reizen. Ik bezoek graag landen en steden waar ik nog nooit geweest ben en vind het prachtig om een nieuwe cultuur te leren kennen. Helaas heb je maar een beperkt aantal vakantiedagen per jaar, want anders zou ik nog veel meer reizen. Toch probeer ik elk jaar twee bestemmingen te bezoeken waar ik nog niet geweest ben. Ik weet dat je een land eigenlijk niet kan leren kennen in twee weken, maar het is vaak net genoeg om de hoogtepunten te zien. Ondertussen heb ik al redelijk wat landen bezocht en vind ik de landen in Azië en Zuid Amerika het mooist om te bezoeken. Ik heb veel landen in mijn eentje bezocht, maar sinds een paar jaar reis ik ook met een goede vriend. Hij vindt het ook leuk om te reizen en we vinden het vaak leuk om dezelfde dingen te doen. Als je met iemand anders reist dan wil je vaak andere dingen bezoeken, maar dat is gelukkig bij hem niet het geval. Wij zijn samen al naar Japan en Mexico gegaan en dat beviel erg goed. Vorig jaar hadden we het weer over reizen en we besproken of we nog een bestemming hadden waar we allebei graag naar toe wilden. Na een tijdje praten kwamen we erachter dat we beide een rondreis door Peru wilden maken. Een rondreis in Peru stond al een tijdje hoog op mijn lijstje en ik was blij dat hij daar ook graag naartoe wilde gaan. We spraken af dat we dit jaar zouden gaan.

Een specialist in een rondreis Peru

Ik besprak mijn vakantie met mijn baas en gelukkig kon ik regelen dat ik voor de rondreis Peru drie weken kon opnemen. Normaal kan ik maar twee weken aaneen vrij nemen, dus ik was hier erg blij mij. Mijn vriend werkt als zzp-er en die kan zoveel dagen als hij wilt, maar voor mij was het speciaal. Omdat ik iets langer vrij kon krijgen, wilden we de rondreis Peru ook meteen goed aanpakken en we besloten om bij een specialist te boeken. We wilden graag een reisbureau dat gespecialiseerd is in het land Peru, zodat we de mooiste plekken konden bezoeken en zodat alles goed geregeld zou worden. Online zagen we verschillende reisbureaus die reizen aanboden naar Peru. Maar bij www.ToPeru.nl hadden we meteen een goed gevoel. Hier konden we zelf gedeeltes samenstellen voor onze rondreis in Peru, zodat we niet steden en bezienswaardigheden bezochten die we niet wilden bezoeken. Het reisbureau gaf ons ook advies over welke bestemmingen erg mooi waren en dat bleek achteraf ook zo te zijn. Het was voor ons meteen duidelijk dat dit reisbureau een goede keuze zou zijn voor onze reis.

Voor een rondreis Peru raden wij ToPeru aan

Onze rondreis door Peru was een groot succes en dat was mede dankzij het reisbureau ToPeru, we kunnen dan ook dit reisbureau aan iedereen aanraden.

  • Ze zijn gespecialiseerd in Peru en hebben goede connecties met hotels en reisleiders
  • Je kan zelf delen van de reis samenstellen, maar ze kunnen je ook helpen
  • Ze kunnen je veel tips en handige informatie geven
  • Elk onderdeel van de reis is tot op de puntjes goed geregeld

Tijdens on rondreis in Peru hebben we drie mooie weken gehad. Achteraf heb ik meerdere vrienden geadviseerd om ook via dit reisbureau te boeken. Alles was netjes van te voren geregeld en we kwamen niet voor verrassingen te staan. De communicatie met het reisbureau was voor de reis en tijdens de reis erg goed.