Op zoek naar een (h)eerlijk restaurant in Drenthe?

Brasserie Zuiddrenthe, heel streekeigen

Woont u in Drenthe of wilt u deze provincie in het Noordoosten van Nederland bezoeken? Dan is het goed mogelijk dat u op zoek bent naar een goed plaatselijk restaurant. Drenthe is een provincie die veel te bieden heeft, waaronder een prachtig landschap voor genieten van de natuur en allerlei vormen van recreatie. Beleef bos en heide en bewonder de mooie oude hunebedden. Bezoek leuke Drentse steden, zoals Assen en Emmen en kom aan het einde van de dag bij van alle indrukken met een heerlijk diner in een goed restaurant. Drenthe biedt u diverse goede horeca-gelegenheden, waar u kunt ontspannen en genieten. Vaak zijn deze gelegen op mooie locaties in de natuur, zodat u ook tijdens uw maaltijd kunt genieten van de Drentse natuur. Een goed voorbeeld van zo’n restaurant is Brasserie Zuiddrenthe. Dit is onderdeel van een groter complex, waar ook een hotel en een wellness centrum bij aangesloten zijn. Ook als u van golf houdt kunt u hier terecht, want er is een prachtige golfbaan. Na een spannend potje golf kunt u weer op krachten komen in dit restaurant. Drenthe is ook de uitgelezen plek voor een heidag of congres van organisaties. Ook zij kunnen gebruik maken van al het heerlijks dat er te vinden is in dit goede restaurant. Drenthe kunt u hier niet alleen bewonderen, maar ook proeven. Verfijnde gerechten, gemaakt met pure en lokale ingrediënten zijn namelijk de specialisatie van dit restaurant. Drenthe zou zomaar eens heerlijk kunnen zijn! Wilt u graag meer te weten komen over dit restaurant? Drenthe hoeft u daar nog niet meteen voor te bezoeken. Dit kan namelijk ook vanuit uw luie stoel, met uw laptop of tablet. Het enige wat u hoeft te doen, is te klikken op de volgende link: http://www.zuiddrenthe.nl/restaurant. Hier vindt u onder andere een korte kennismaking met dit restaurant. Drenthe is voor u nog vrij onbekend terrein? Dan vindt u hier ook snel de juiste route naar het restaurant. Drenthe is een prachtige plek om verder te verkennen als u hier een bezoek aan brengt. Erica is namelijk de vestigingsplaats van dit restaurant. Drenthe heeft als grootste plaats Emmen, en dit dorpje ligt daar vlakbij. Wilt u graag een reservering maken bij dit restaurant? Bezoek dan de website voor meer informatie.

De sterke punten van dit lokale restaurant Drenthe op een rijtje gezet

Bent u een liefhebber van recreatieve en culinaire avonturen? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het bovengenoemde restaurant. Drenthe is de provincie waarin dit gevestigd is, waardoor u mag rekenen op een gemoedelijke sfeer en bijzonder veel natuurschoon. Maar ook de keuken is natuurlijk de moeite van het benoemen waard. Om u een goede eerste indruk te geven van wat u zoal mag verwachten van dit restaurant, hebben we de sterke punten hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • goede locatie, vlak bij stad én natuur
  • combinatie met overnachting, wellness en golf mogelijk
  • ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en congressen
  • (h)eerlijke keuken met veel lokale ingrediënten
  • snel en eenvoudig online of telefonisch reserveren

Genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft!

Drenthe is een prachtige provincie, met talloze mogelijkheden voor recreatie. U kunt hier van de natuur genieten, maar ook heerlijk ontspannen in een wellness centrum. Ook voor liefhebbers van golf is deze provincie de moeite van het bezoeken waard. Houdt u van een city trip, dan is de stad Emmen vlakbij. Natuurlijk mag er ook genoten worden van heerlijk eten. Daarvoor is Brasserie zuid-Drenthe de uitgelezen keuze. Bezoek de website voor meer informatie!