Voor gevogeltespecialiteiten ben je bij Cuno Moormann & Zn. aan het juiste adres

Een lekker stukje vlees op je bord is uiteraard erg fijn. Als je uit eten gaat en je neemt een eerste hap en je merkt dat het vlees mals en sappig is, dan ben je erg blij. Het is namelijk niet gemakkelijk om een restaurant te vinden waar het vlees van optimale kwaliteit is. Het is dus altijd een risico. Zelfs als je naar een restaurant gaat waar je gewend bent aan kwaliteit, dan nog kan het voorkomen dat het toch tegenvalt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de reguliere kok ziek is en dat iemand anders het vlees bereidt. Het kan ook zo zijn dat de leiding heeft besloten om het vlees ergens anders in te kopen. Daarnaast kan het ook aan het toeval liggen. Het kan immers gebeuren dat het gebruikte vlees niet van de beste kwaliteit is vanwege bepaalde redenen. Daarom ben je dus ook zo blij als het vlees lekker smaakt, want je weet dat er van alles mis kan gaan met het vlees voordat het op je bord ligt. Al heb je het beste stukje vlees, dan nog kan het op het laatste moment misgaan als de kok het net even te lang op de gril laat liggen. Een mooi medium gegaard stukje vlees verandert daardoor in een taai stuk kauwgom. Alle stappen moeten dus perfect zijn en die perfectie begint bij de juiste leverancier. Dit geldt voor alle soorten vlees, vis en gevogelte. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe leverancier voor gevogeltespecialiteiten, dan ben je bij Cuno Moormann & Zn. aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor de meest voortreffelijke gevogeltespecialiteiten. Het gaat er ook om dat je een goede prijs/kwaliteit verhouding vindt. Het gevogelte moet dus van optimale kwaliteit zijn en de prijs moet zo laag mogelijk zijn. Wat dat betreft zit je goed als je kiest voor de gevogeltespecialiteiten van Cuno Moormann & Zn. De kwaliteit is namelijk altijd van hoog niveau en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Het gaat hier dus om gevogeltespecialiteiten. Dat betekent dus ook niet dat je hier alleen terecht kunt voor een stukje kip. De gevogeltespecialiteiten van Cuno Moormann & Zn. zijn zeer divers. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Warme en koude producten
  • Gerookte producten
  • Geportioneerde, gevulde en gevormde gevogeltespecialiteiten
  • Biologische producten
  • Scharrel producten

Je kunt dus kiezen uit verschillende soorten gevogeltespecialiteiten. Maar als kok heb je zelf uiteraard een visie. Wil je dus een op maat gemaakt product, dan kun je dit altijd in overleg regelen.

Welke bedrijven worden door Cuno Moormann & Zn. voorzien van gevogeltespecialiteiten?

Als je overweegt om te kiezen voor Cuno Moormann en Zn. als jouw leverancier van gevogeltespecialiteiten, dan wil je natuurlijk wel weten met wat voor soort bedrijf je in zee gaat. Het is dan ook goed om te weten dat Cuno Moormann & Zn. aan verschillende soorten bedrijven gevogelte levert. Hierbij kun je denken aan:

  • Horecaslagers
  • RetailFoodservice
  • Groothandels
  • Cateraars

De diversiteit spreekt natuurlijk voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Cuno Moormann & Zn. Dus het is een zeer veilige keuze om te kiezen voor deze leverancier voor al je gevogeltespecialiteiten.

De kwaliteit van de producten

De kwaliteit van alle producten die je bestelt, is optimaal te noemen. Alle producten voldoen namelijk aan de strengste kwaliteitseisen. Cuno Moormann & Zn. is BRC gecertificeerd en ze werken volgens de Europese regelgeving inzake HACCP. Voor meer informatie over de kwaliteit kun je uiteraard altijd contact opnemen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een mail sturen naar kwaliteit@moormann.nl.