Waar huur je chalets in Drenthe?

Voor mensen die er graag even tussenuit willen in eigen land, en dan het liefst middenin de natuur, zijn er de chalets in Drenthe van Camping De Berken. Deze liggen stuk voor stuk op een prachtige locatie en zijn toch heel betaalbaar. Camping De Berken is een gezellige familiecamping die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er is van alles te doen en ook in de omgeving kun je veel leuke dingen ondernemen. Als jullie op zoek zijn naar chalets in Drenthe omdat je graag wilt gaan wandelen of fietsen is camping De Berken ook uitermate geschikt. Het ligt namelijk in een zeer bosrijk gebied en is de ideale uitvalsbasis voor lange wandel- of fietstochten. Sowieso is Drenthe als het om natuur gaat een van de mooiste provincies van ons land. Middenin de natuur verblijven is voor veel mensen echter nog een stapje te ver, daarom is zo’n gezellige camping met allerlei voorzieningen toch wel prettig om te boeken. De chalets in Drenthe van camping De Berken zijn voorzien van goede bedden, een keuken, bankstel, eettafel en stuk voor stuk gezellig ingericht. Je voelt je zó thuis in zo’n leuke chalet. Je ervaart dan wel de lusten van het kamperen, maar niet de lasten, en dat is voor veel mensen de reden dat ze een chalet huren in plaats van een campingplaats met eigen tent of caravan. Je hoeft nu eenmaal veel minder mee te nemen omdat zo’n chalet van camping De Berken volledig uitgerust wordt verhuurd. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn kleren en verzorgingsproducten. 

Verschillende soorten chalets in Drenthe

Bij camping De Berken kun je allerlei verschillende soorten chalets in Drenthe huren. Welke je kiest hangt voornamelijk af van met hoeveel mensen je er gebruik van wilt maken. Ze hebben namelijk de volgende chalets in de aanbieding:

  • Zeven 4-persoonschalets
  • Drie 6-persoonschalets
  • Twee 2-persoons berkenstudio’s

Ze zijn allemaal heel gezellig ingericht, dus je hoeft niet perse voor een groter chalet te kiezen als je maar met zijn tweeën bent, puur om het gemak. De berkenstudio’s bijvoorbeeld, zijn hele knusse huisjes voor twee personen. Deze zijn perfect als je er samen met je partner even tussenuit wilt. Als je van wandelen of fietsen houdt dan zijn de chalets in Drenthe van Camping De Berken echt ideaal. Je stapt namelijk zo vanaf de veranda de natuur in, en komt gegarandeerd helemaal tot rust in de groene omgeving waar de camping zich in bevindt.

Kleinschalige camping in Drenthe

Wat Camping De Berken zo populair maakt onder kampeerders is dat het een redelijk kleinschalige camping is, die toch beschikt over fijne en schone voorzieningen. De opzet is heel persoonlijk en de plaatsen hebben genoeg privacy. Chalets in Drenthe zijn veelgevraagd, dus die van Camping De Berken zijn vaak al snel volgeboekt. Als jullie één van deze gezellige huisjes op het oog hebben voor een weekje of weekendje weg zou ik dus zeker niet te lang wachten. Ze horen namelijk bij de meest populaire chalets in Drenthe en dus kun je ze beter te vroeg boeken dan te laat. Dus wil jij ook een weekend of weekje weg in eigen land en het liefst middenin de natuur? Boek dan snel je kampeerplaats of gezellig chalet bij Camping De berken, want daar kom je helemaal tot rust!

https://www.campingdeberken.nl/chalet-huren-drenthe/