Wij lieten een illustratie in Amsterdam maken

Wij hebben voor ons bedrijf in kinderkleding laatst een nieuwe catalogus laten ontwerpen en voor deze catalogus wilden wij graag een illustratie in Amsterdam laten maken. Wij vinden het namelijk leuk om onze producten goed aan de man te brengen en vandaar dat wij een keer op zoek zijn gegaan naar iemand die voor ons een illustratie in Amsterdam kon maken. Wij hebben deze zoektocht deze keer een keer niet via het internet gedaan omdat wij graag met iemand wilden werken die wij via via zouden vinden. Wij hebben namelijk een groot netwerk en wij vertrouwen op dit netwerk wanneer het gaat over het vinden van mensen die ons goed zouden kunnen helpen met het maken van een illustratie in Amsterdam. Wij hebben daarom de mensen die wij kenden aangesproken en zo kwamen wij op een gegeven moment terecht bij MelStar.nl. Deze illustrator levert werk dat zich kan meten aan het werk van de groten der aarde en vandaar dat wij graag hier een illustratie in Amsterdam wilden laten maken. Wij hebben toen even contact opnemen met deze vrouw en zij stond ons heel erg vriendelijk te woord. Dat was voor ons heel erg prettig want wij wilden ook graag zaken doen met deze vakvrouw want wij vonden haar werk heel erg mooi en aansprekend. Vandaar dat wij haar gevraagd hebben of zij voor ons een illustratie in Amsterdam wilde maken en toen heeft zij voor ons een offerte gemaakt. Wij waren heel erg blij om te zien dat zij heel goede tarieven hanteerde en wij hebben dan ook snel een afspraak met haar ingepland. Wij hebben haar toen verteld wat wij verwachtten van de illustratie in Amsterdam en zij is daarna voor ons aan de slag gegaan. Ik kan u zeggen dat wij daar nog steeds heel erg blij mee zijn dat wij deze keus hebben gemaakt.

Wij kregen van Mel Star een prachtige illustratie in Amsterdam

Toen wij eenmaal opdracht hadden gegeven aan MelStar.nl om voor ons een illustratie in Amsterdam ging zij meteen voor ons aan de slag. Dat is ons heel erg goed bevallen en wij zijn daarom ook blij dat wij haar hebben ingeschakeld. Wij hebben gemerkt dat zij heel erg goede kwaliteit kan leveren en dat zij het vak tot in de puntjes beheerst. Dat was voor ons heel erg prettig om te merken en wij willen u daarom ook aanraden om een keer contact met deze vrouw op te nemen wanneer u ook graag een mooie illustratie in Amsterdam wilt laten maken. Wij hebben namelijk een prachtig resultaat mogen ontvangen voor een zeer scherpe prijs. Dat was precies wat wij graag wilden en wij zijn daarom ook blij dat wij MelStar.nl hebben ingeschakeld. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van deze vrouw even op haar site want hier kunt u namelijk veel meer interessante mogelijkheden vinden. U zult merken dat u hier altijd de illustratie in Amsterdam kunt krijgen waar u naar op zoek was want we hebben hier te maken met een zeer veelzijdige kunstenaar. Genoeg reden dus om even op haar site te komen kijken.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde illustratie

Wij hebben onze illustratie inmiddels ontvangen en opgenomen in onze catalogus en wij hebben daar al heel veel complimenten over mogen ontvangen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk
  • wij raden Mel Star aan iedereen van harte aan
  • wij schakelen deze vakvrouw een volgende keer zeker weer in

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van deze vrouw even op MelStar.nl.